Contact

Fam. Badea
Tel : 0740560179
danielbadea.bi@yahoo.com

Stupii sunt la 20 de km de Cluj, intr-o zona de dealuri, plina de livezi si pajisti inflorite toata vara.

Mierea Noastra

albinaMierea contine apa, glucide fructoza, glucoza, zaharoza, maltoza, proteine aminoacizi, substante minerale (calciu, cupru, magneziu, siliciu, fosfor, mangan etc), vitamine (B1, B2, B6, B5, K, C), graunte de polen, substante antibiotice etc. Mierea este un aliment usor asimilabil, satisface rapid nevoia de energie a organismului, nu este iritanta pentru sistemul digestiv...

Citeste mai mult...

Produse

Polenul este un aliment proteic deosebit de bogat in elemente necesare existentei plantelor, dar si organismelor animale. Intr-un kilogram de polen se contin atitea doze zilnice de ritin (vitamina P), cite ar fi necesare citorva zeci de oameni pentru a preveni un accident vascular la nivelul creierului.

Citeste mai mult...

 

arrDESPRE NOI

Contactul cu lumea apicola l-am avut in anul 1999 cand am cumparat primii stupi si am avut prilejul sa invatam despre lucru cu albinele de la un apicultor batran care avea o stupina de mai bine de 30 de ani. Am pornit de la doua familii de albine, dar am avansat si am reusit sa producem miere de diferite sortimente. Suntem incantati de publicatiile apicole si de noile tehnologii care se dezvolta in acest domeniu.
Suntem, desigur, interesati de produsul finit care ajunge la clientul nostru si de aceea nu am primit reposuri ci doar pareri bune.

Stupina noastra se afla la 20 km de orasul Cluj-Napoca, insa dealungul sezonului apicol transportam o parte din familiiile de albine chiar langa sursele melifere reusind astfel sa producem miere pe sortimente si de calitate. Zonele poluate le excludem din planurile noastre de deplasare deoarece suntem preocupati ca produsele stupilor nostrii sa fie "curate".

In iarna 2010-2011 am reusit sa crestem numarul clientilor in special din judetul Cluj, si am reusit sa colaboram cu mai multe unitati de vanzare cu amanuntul, astfel mierea noastra o gasiti in Cluj Napoca in mai multe magazine naturiste, alimentare si farmacii.

Spre deosebire de multe produse pe care le putem gasi in comert, noi putem eticheta produsele albineleor noastre ca fiinde NATURALE, si asta pe buna dreptate.

Imagini din stupina:

Noua ne place:
- Blogul lui Flu pe care il gasiti la adresa flu.averagedesign.com
- Ne plac lucrurile hand made de la www.funkybijoux.blogspot.com